Cum alergi un Aston Martin DBS cu 240km/h prin Bucuresti?!

scris de Popa Ciprian

Cum alergi un Aston Martin DBS cu 240km/h prin București?! Dacă ești baiat de milionar, ai putea face asta. Fiul lui Gino Iorgulescu președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Mario Iorgulescu în vârstă de 24 de ani se afla la volanul unui Aston Martin DBS și se deplasa în jur de ora 3:00a.m., pe Șoseaua Chitilei. Datorita vitezei excesive, Mario Iorgulescu a pierdut controlul volanului. Mașina a pătruns pe contrasens și s-a izbit puternic de un autoturism Audi A4, condus de Dany Vicol(25 de ani). Acesta din urmă și-a pierdut viața lasănd în urma doi copii minori.
Fiului milionarului, Poliţia i-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare din culpă ulterior reținându-i-se permisul de conducere.

La momentul actual, Mario Iorgulescu este în coma indusa la spitalul Elias din capitală. Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al spitalului Elias, a vorbit pentru Mediafax despre starea lui Mario Iorgulescu „A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic”.

Brigada rutiera informeaza “Din accident, a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea auto, după manevre de resuscitare şi rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier”.

Se pare că sunt diferite speculații, referitor la viteza de 240 km/h cu care gonea Mario Iorgulescu. Trebuie să ținem cont că de foarte mulți ani mașinile sunt dotate cu display digital/analog dar comandate de către un ECU. În trecut, acul indicator al vitezei ramanea blocat la mașinile ce erau dotate cu cablu conectat direct la cutia de viteze. În cazul de față, nici vorba de așa ceva și viteza posibil să nu fie cea reală.

Ambele mașini în urma impactului au fost în totalitate distruse.

Despre autor

Popa Ciprian

Lasa un comentariu