Cum va arata noul model Crossover Dacia Lodgy

scris de Popa Ciprian

Noul model Crossover Dacia Lodgy va fi lansat in 2020

Dacia Lodgy sau Dacia Grand Duster oricare ar fi numele purtat, cu siguranta Dacia va invata din esecul pe care l-a avut cu actualul model. Nu stim cum se va numi viitorul crossover Dacia dar stim sigur ca se va dezvolta pe aceeasi platforma, pe care este construit Lodgy. Acesta va avea o lungime de 4.6m, putin mai mare decat Duster 4.34m.

Parerea noastra ca se aseamana foarte mult Renault-ului Kadjar, speram ca acestia sa faca o mutare corecta incat sa nu se canibalizeze cele doua modele intre ele.

Pasul a fost facut datorita succesului pe care Dacia Duster l-a avut. Acesta se datoreaza unei cresteri semnificative a cererilor la nivel global de catre modele situate in acest segment, cat si raportului calitate/pret imbatabil pe care Dacia il ofera.

Sub capota vom gasi patru variante de motorizari – o varianta pe benzina de 115 CP si alta de 125 CP, cat si consacratul diesel 1.5 dCi – ce dezvolta 90CP respectiv 110 CP. De asemenea varianta 4×4 s-a vehiculat ca nu va fi disponibila dar vom vedea.

Noul SUV Dacia Logdy va avea un pret de plecare relativ mic fata de concurenta si anume 13.500 euro.

Despre autor

Popa Ciprian

Lasa un comentariu