Lincoln Navigator concept car rupe barierele cu „gull-wing doors”

Lincoln Navigator concept car rupe barierele cu noul sistem de deschidere al portierelor care se deschid acum in sus. Fiind dezvaluit la salonul auto – New York, conceptul iese din tipare cu noul sistem de inchidere tip „gull-wing doors” (aripi de pescarus).
Nu este un concept nou, il gasim pe Mercedes-Benz SLS. Binenteles, aici le trebuiesc americanilor sisteme de inchidere mult mai puternice, datorita greutatii si marimii portierelor.

Lincoln Navigator este o alegere subtila in segmentul SUV, ca si Cadillac Escalade – acesta abunda de un interior high-end. Gasim piele de calitate superioara aproape peste tot, calitate premium la plastice, totul este la superlativ.
Nu putem trece cu vederea nici treptele de acces sau coborare din masina, in stil „concertina steps”. Acestea faciliteaza accesul in SUV mult mai usor, avand in vedere gabaritul si inaltimea acestuia.

Lincoln Navigator  concept car ne duce cu gandul la Audi Q7

Da, datorita grilei masive cat si designul farurilor, se aseamana foarte mult SUV-ului facut de grupul VAG. Foarte interesant interiorul destul de simplist, pe lateralul scaunelor nu vedem absolut nici o comanda. Poti privi lejer pe sub ele, marginea superioara a pragului practic disparand in totalitate. Cu toate astea scaunele au 30 moduri de reglaje, cei din habitaclu beneficiaza de tratamentul Lincoln. Lux la superlativ ocupantii locurilor din SUV sa se simta ca intr-un living.
Odata cu prezentarea acestui Lincoln Navigator concept car, putem concluziona ca trendul americanilor este clar catre clasa de lux. Acestia tintesc catre un anumit tip de cumparator, piata principala de desfacere fiind in USA.

Despre autor

Popa Ciprian

Lasa un comentariu