Renault Logan Stepway un sedan robust, pregatit pentru teren accidentat

scris de Popa Ciprian

Renault Logan Stepway un sedan pregatit sa faca fata si pe teren accidentat…?! Vom vedea, deocamdata va rula doar pe drumurile din Rusia dar cu siguranta in cel mai scurt timp, ne vom bucura si noi de calitatile acestei masini. Binenteles, sub brandul Dacia ce face parte din grupul Renault si cu care ne mandrim ca este un brand 100% romanesc. Nu ma gandesc sa comparati cu VW Alltrack sau cu Audi A4 Allroad, ci sa luati in considerare ca este o masina de buget redus, ce arata si ruleaza foarte bine.
Cu o parte fata noua putin diferita de modelul anterior, garda marita la sol, ornamente de plastic pentru protectie, model nou al jantelor, semnalizatoare pe oglinzi toate contribuind la un aspect exterior ce ofera robustete si parca te incurajeaza sa parcurgi kilometri atat pe sosea, cat si pe teren accidentat.

Interiorul Renault Logan Stepway ramane decent, chiar a primit ceva nou

La interior va puteti bucura de scaune incalzite, senzori de parcare cat si un sistem media compatibil Apple si Android.
Motorizarea este aceeasi ca si la versiunea normala, incepand cu renumitul motor diesel 1.5dCi – 90CP cuplat la o cutie manuala in 5 trepte de viteza si o motorizare pe benzina de 82 CP, 102 CP cat si 113 CP .
Logan Stepway City – in varianta asta puteti de asemenea sa beneficiati de cutie automata, numai in varianta cu motorul cel mai puternic, altfel va trebui sa va alegeti cutie manuala daca doriti varianta 1.5dCi
Chiar daca arata ca o masina 4×4, Renault Logan Stepway isi pastreaza tractiunea pe rotile din fata (FWD).
Renault Logan Stepway isi va face debutul la Salonul Auto de la Moscova (29 august-9 septembrie 2018) si va puteti comanda masina imediat dupa eveniment.
Sursa: Renault Russia

Despre autor

Popa Ciprian

Lasa un comentariu