Toyota USA inlocuieste gratuit unui erou masina, o Tundra pickup

Toyota USA s-au oferit voluntar sa inlocuiasca unui erou masina. O Tundra pickup dupa ce aceasta s-a ”topit” partial in urma puternicului incendiu de acum cateva luni din California.

Toyota USA se pare ca a gasit cel mai bun moment pentru un PR bun, după ce s-a oferit să înlocuiască un pickup Tundra care a fost grav afectat de incendii, dupa ce aceasta ajuta la evacuarea pacienților spitalizați din calea unui foc sălbatic.

Allyn Pierce și-a folosit Tundra pentru a ajuta la evacuarea pacienților din spitalul Paradise, unde este asistent medical la unitatea de terapie intensivă. Spitalul a fost înconjurat de foc, evacuarea fiind singura solutie pentru salvarea personalului cat si a pacientilor acestuia.
Eroul a facut doua drumuri prin flacari, pur si simplu acestea topind stopurile spate cat si vopseaua masinii. Masina a continuat sa functioneze in ciuda temperaturii ridicate, Allyn Pierce salvand numeroase vieti din incendiu.

Toyota USA l-a surprins pe acesta cu un comentariu

Dupa ce acesta a postat o fotografie cu masina sa pe Instagram, raspunsul celor de la Toyota USA l-a socat pur si simplu:
“We are humbled you’d risk your life and Toyota Tundra to drive people to safety. Don’t worry about your truck, we’re honored to get you a new one!”
Chiar daca nu sunteti un simpatizant Toyota, poate va place GM sau Ford trebuie sa recunoastem ca acestia au facut un gest frumos. In momentul cand am scris articolul postarea acestuia numara 96.412 aprecieri si 6500 comentarii.
comentariu toyota USA
Sursa: carthrottle.com

Despre autor

Popa Ciprian

Lasa un comentariu