Volkswagen Golf 8 R va fi dezvăluit în 2020 (245 kW)?

VW Golf 8R - Blog Motor24
scris de Popa Ciprian

Volkswagen Golf 8 R va fi dezvăluit în 2020 (245 kW)?

Au existat o mulțime de speculații cu privire la gama Volkswagen Golf 8, care încă nu a fost lansată. Totuși, cel mai recent raport din Germania sugerează că flagship-ul Golf R va fi dezvăluit la sfârșitul anului 2020 cu o putere crescuta usor la aproximativ 245 kW.

Potrivit AutoBild, amânarea lansării noii game standard al modelului Golf înseamnă că versiunea R, probabil că nu va ajunge la dealeri înainte de 2020. Mai degrabă pare plauzibilă o lansare la începutul anului 2021, pentru cea mai tare versiune hatchback.

Publicația germană susține că „nu se vor schimbă prea multe” în ceea ce privește abordarea noului model cu ecartament R. Modelul urmează să își păstreze configurația cu tracțiune integrală și motor pe benzină turbo de 2,0 litri, cu 4 cilindri. Se estimează că puterea maximă de 228 kW, crește la 245 kW.

AutoBild informează, că sunt doar zvonuri, firma din Wolfsburg ar putea să-și reînvie motorul VR6 că să echipeze Golf-ul R sau că ar putea împrumuta motorul de 2,5 litri cu 5 cilindri de la marca Audi. O configurație hibridă, de asemenea, nu ar face parte din agenda de zi a grupului VAG.

AutoBild ne arată un videoclip mai jos pentru a vedea cea mai recentă varianta a mult așteptatului Volkswagen Golf 8 R.

Sursa: DailyQuot.com

Despre autor

Popa Ciprian

Lasa un comentariu